4 dildoer du må prøve

Er sexlivet fraværende og mangelen på en partner langt fra realiteten, da kan det hende du har gitt opp kjærligheten. Men stimulansen er viktig enten man har kjæreste eller ikke. Bare tenk på hvor mye driftene påvirker deg.

Du bør kanskje vurdere en dildo til å gjøre livet litt mer spennende. Et sexleketøy som du får tilbake gnisten med. En stav du kan ha i nattbords skuffen. En medhjelper som får deg til å komme. Også fordi den finner dine erogene soner.

Her er 4 dildoer som har fått stor oppmerksomhet det siste året.

Dildoer med sugekopp

Dildoene med sugekopp har en helt unik stilling på markedet. Og det har med funksjonaliteten til de kraftige dildoene å gjøre. Med den kan man sette seg på huk og få de aller beste orgasmene. Enten foran en partner eller alene.

Glassdildoer

Glassdildoer er noe ganske nytt og spennende. Ikke fordi materialet er nytt, men fordi det herdede glasset kan brukes på så mange måter. Den er transparent og knallhard. Mange liker å legge den i varmt vann før man sniker den forsiktig inn, andre eksperimenterer med kald væske.

Silikondildoer

Silikondildoene fins i utrolig mange former og fasonger, fra helt ordinære til spenstige versjoner som ikke ligner noe du kjenner fra før. Silikon er et materiale som er lett å forme og føles mykt som ekte hud. Dett er en av de populære variantene er regnbuedildoen for LHBTIQ+ generasjonen.

King Cock dobbeltdildo

Når det gjelder funksjonalitet har denne dildoen noe for en fullstendig opplevelse av en trekant man drømmer om. Dobbeltdildoen består av to digre peniser som kan tres inn på de riktige stedene. Er du vågal nok til å teste denne? Det kan være en god start om det er slik sex man er ute etter.