Backpacking i Asia

Asia er verdens største kontinent, og med utallige opplevelser. Asia byr på alt fra Bali og Maldivene til Thailand og Nepal, og alt der i mellom.

 

Hvorfor skal man backpacke?

Backpacking er en reiseform som kjennetegner at man reiser verden rundt med en sekk på ryggen. Reiseformen byr også på opphold som trehytter og vandrerhjem. Først og fremst sikrer det en billigere reise, men reiseopplevelsen er blir også helt unik.

Ved å backpacke rundt i Asia kan man kunne oppleve mange land, og dermed også mange forskjellige kulturer. Asia byr nemlig både på eksotiske strender, jungel, høye fjell, og generelt en masse Adventure.

Når man backpacker i et fremmed kontinent, er det fint å ha noen ved sin side. Ved å bestille reisen gjennom Adventureno reiser du med en gruppe, som er med til å skape trygghet, men samtidig også gjøre reisen morsommere.

Hvis du velger å bestille gjennom AdventureNO vil du reise sammen med jevnaldrende, hvor dere alle har til felles om å oppleve verden. Adventureno sørger samtidig for at det er lokale guider til at ta dere med rundt Asia, noe som betyr at dere kommer helt tett på kulturen.

Å reise som backpacker er smart dersom du ønsker å oppleve mye for en rimeligere pris. Du vil samtidig komme ut og oppleve mye som vanlige turister ellers ikke kommer til å oppleve.

 

Tips til bestilling av reise

Hvis du synes at det virker krevende å stå for alt av planlegging selv,  kan det være lurt å bestille gjennom et reisebyrå. AdventureNO sørger for å planlegge og tilrettelegge alt på reisen for deg og din gruppe. Du trenger dermed ikke tenke på noe, annet enn å pakke sekken og gjøre deg klar!