Ferietiden nærmer seg – hvor skal jeg dra?

Det å bestemme seg for hvor man skal dra på ferie, kan betone seg som et lite mareritt for de fleste. Spesielt hvis man er en hel familie hvor man skal ta hensyn til mange ulike behov.

Og man sliter ikke med å beslutte hvor man skal dra på ferie fordi man har for få alternativer å velge mellom. Tvert imot.

Heldigvis finnes det mange kilder som kan gi forslag og inspirasjon til både reisemål og aktiviteter for alle.

Her er noen forslag til reisemål som vi fant på internett

Spania er et populært feriemål, uavhengig av om man reiser alene, som par, eller som en hel familie. Midt i høysesongen er kanskje ikke Spania det rimeligste alternativet, men man er rimelig trygg på pent vær og mye bra å velge mellom.

Hellas er også et yndet mål for mange. Kanskje et sted som er litt rimeligere enn Spania, selv om prisdifferansen ikke er så veldig stor i høysesongen. Gambia er også populært.

Tyrkia var et meget populært sted å dra til bare for få år siden, da dette er et rimeligere alternativ enn både Spania og Hellas, men har tapt litt popularitet de siste årene på grunn av en del politisk urolighet i landet.

Østblokklandene som Polen og Bulgaria har tatt seg veldig opp som populære reisemål. Sikkert fordi de er kjent for å være rimelig, ha fine strender og er kjent for å være politisk rolige land.

Ønsker man å oppleve varme i den kalde årstiden, må man gjerne reise litt lengre bort, og da er blant annet Gran Canaria et meget populært sted å dra. Selv om det er vinter i Norge er det fortsatt en fin temperatur på Gran Canaria fordi øygruppen ligger ganske nært Afrika. På denne tiden av året finner man rimeligere billetter også.

En ting de fleste opplever når de kommer hjem fra ferie er at den norske sengen hjemme er lang mer behagelig enn hotellsengen på ferieparadiset.