Gode destinasjoner for yoga-retreats i 2021

Å reise på en yoga-retreat, sammen med både flinke instruktører og likesinnede medreisende, vil gi både avslapping og nye opplevelser – samtidig som det ofte også er mulig å legge en slik reise til periodene før eller etter fellesferiens stress og mas. Det finnes yoga-reiser til praktisk talt alle deler av verden, men det er selvfølgelig noen destinasjoner som utmerker seg.

Europa – Frankrike, Spania og selvfølgelig Portugal

Det er  mulig å nyte en Yoga retreat i de aller fleste europeiske land, inkludert kjente destinasjoner som Hellas, Tyrkia eller Italia. Samtidig er det kanskje særlig landene Frankrike, Spania og Portugal som er ekstra spennende i 2021.

Disse tre landene er vidt forskjellige på noen områder, men deler også noen særtrekk.  God vin er selvfølgelig et av disse, og flotte vinopplevelser kan gjerne kombineres med en yoga retreat. Dessuten er klimaet sammenlignbart, i hvert fall i stort når det gjelder å reise på vår og høst.

Portugal er kanskje et særlig godt valg når det gjelder en yoga retreat. Det er ikke uten grunn at både yoga retreats, løpereiser, surfereiser og andre treningsreiser eller opplevelsesturer legges til Portugal. Landet kan by på fantastisk natur, kultur og mat – men samtidig er klimaet behagelig, med en god del vind og uten trykkende varme.

Reisemål langt unna – Egypt eller noe helt annet?

Yoga er en fleksibel aktivitet, sammenlignet med for eksempel landeveissykling eller andre idretter som stiller helt spesielle krav til infrastruktur, utstyr og forhold. På en yoga retreat vil de aller fleste gjerne ha mulighet til å drive med yoga og meditasjon utendørs, men utover det er friheten stor når det gjelder valg av destinasjoner.

Egypt er bare et eksempel på et spennende land for yoga, der det dessuten også er mulig å oppleve dykking og flotte strender. Drømmer du om yoga i et helt annet land? Sjekk med en reisearrangør allerede i dag.