Kjøpe nytt baderom? – Her er det viktigste du trenger å vite

Det kan være overveldende for mange å renovere baderommet, men frykt ikke! Denne guiden vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du kjøper nytt baderom. God planlegging vil potensielt kunne spare deg for mye penger i dyrebare feil.

Finn ut av hvilke behov du har

Bor du sammen med en partner, alene, eller med en stor familie? Hvilke prioriteringer har du? Hvor stor lagringsplass trenger du? Start med å finne ut hvilke behov du har. Dette vil hjelpe deg når du skal finne nye design som passer spesifikt til dine behov.

Hvordan oppsett ønsker du deg?

Det er ikke nødvendig å bytte ut rommets oppsett med mindre du ønsker det. Du vil garantert kunne spare en del penger i rørleggerarbeid ved å beholde rommets gamle oppsett. Om du har planer om å endre rommets planløsning bør du måle rommet godt og forhøre deg med en rørlegger for eventuelle spørsmål du har om jobben.

Trenger du inspirasjon til nytt baderom?

Nå som du vet bedre hvilke behov du har og hva du kunne tenke deg å gjøre annerledes, er det på tide å finne inspirasjon. Inspirasjon finnes overalt på internett og i magasiner. Du kan også finne inspirasjon hos venner. Det kan også være lurt å spørre venner som har gjort lignende prosjekt om hvilke problemer de imøtekom mens de renoverte sitt baderom.

Om du ønsker å gjøre drømmen om nytt bad til virkelighet kan du besøke aubo.no. AUBO har bad i alle prisklasser av høy kvalitet. AUBO hjelper deg med å finne det designet som passer til dine behov slik at du kan finne baderommet du alltid har drømt om. For personlig rådgiving kan du besøke din lokale AUBO-forhandler eller besøke aubo.no for inspirasjon til nye design.