Reduksjon av lys ved bruk av plissegardiner

Noen ganger er det hensiktsmessig å redusere lys som kommer inn i et rom. Det kan være at man blir direkte blendet, eller at man ønsker å redusere lysinngangen av andre grunner.

Ved bruk av vanlige blendingsgardiner er det veldig begrenset hvor mye, og hvordan man får dette gjort. Det blir på mange måter enten av eller på. Enten så er det lyst, eller så er det mørkt.

Dette er ikke så hensiktsmessig hvis du for eksempel kun ønsker å skjerme for direkte sollys, mens du beholder dagslyset inn i rommet.

Hvis du går til anskaffelse av plissegardiner så får du straks langt flere muligheter.

En plissegardin kjennes igjen ved at den kan plasseres flere steder i vinduet, slik at du kan flytte den etter solen, og på den måten kun skjermer for lysinngangen der det er nødvendig.

Plissegardinen kan tilpasses alle vindusfasonger, og ved at stoffet går helt ut i sidene i vinduet skjermer de spesielt godt både mot sol og innsyn.

I tillegg til å være ypperlig til solskjerming gir de et flott og minimalistisk uttrykk i rommet, og tar minimalt med plass når de er trukket opp.

En plissegardin kan enkelt justeres ved at de dyttes eller trekkes i. Noe som gjør snorer overflødige.

Avhengig av behovet kan en måltilpasset plissegardin gi flere typer solavskjerming og lysrefleksjon eller ha en isolerende effekt. Her er det mange muligheter.

Plissegardiner kjøpes mange steder, men man ser nå at mange velger å handle på nett. Dette fordi man da får oversikt over et stort utvalg og finner de beste prisene.

Ved at leveransen fra nettbutikker nå er veldig rask, og ofte til og med fraktfri er denne måten å kjøpe gardiner på både lønnsom og tidsbesparende.

Du finner et stort utvalg av plissegardiner ved å foreta et Google-søk med søkefrasen: Billige plissegardiner til mørklegning.