Sydenturer: Her er 5 flotte destinasjoner du kan reise til

Har du planer om å reise til Syden med venner eller familie? Da er det mange flotte sydenturer dere kan velge mellom. Om du søker inspirasjon til gode plasser dere kan reise til har du kommet til rett plass. Nedenfor er en liste over populære destinasjoner mange velger når de reiser til Syden.

5. Malta

Om du ser etter en destinasjon i Middelhavet du kan utforske gjennom reisen, er Malta en flott destinasjon. Malta er en øy i Middelhavet hvor du finner gamle templer og flotte strender. Malta har også flott vær og god temperatur i vannet og passer derfor utmerket som en destinasjon for sydentur.

4. Kos, Hellas

Øya Kos er en de flotteste plassene i Hellas. På Kos finner du flotte stender med mange gøyale aktiviteter du kan gjøre. Alt i fra vindsurfing til barer langs strendene. Du kan også besøke gamle templer fra antikkens hellas som Asklepion.

3. Mallorca, Spania

Mallorca er også en populær destinasjon for sydenturer. Det er en plass med masse sjarm og flott vær. Mallorca passer utmerket for vennetur eller familietur. Du kan forvente flott vær og god badetemperatur.

2. Kypros

Om du elsker flott vær er Kypros en utmerket reisedestinasjon. Det er selvfølgelig et stort mangfold av strender der og ikke minst god mat. Kypros er perfekt for en avslappet tur for familien eller med gode venner.

1. Gran Canaria

Gran Canaria er en svært populær reisedestinasjon for nordmenn, og det er ikke uten grunn. Man kan reise til den herlige øya både på sommeren og vinteren. Det er den tredje største øya i øygruppen Kanariøyene. Floraen og faunaen på Gran Canaria er utmerket hvor det finnes gode muligheter for å leie bil for en tur rundt på øya. På Gran Canaria finner du også flotte strender, god mat og et fantastisk vær.