Tips om hvordan man skaffer seg billig mobilabonnement

Alle ønsker å få det beste mobilabonnementet så billig som overhodet mulig. Det store spørsmålet er hva man trenger og hvem som leverer det beste tilbudet.

Hvis du er usikker på hvor mye data du trenger i abonnementet ditt kan du utnytte mobilselskapenes «prøvekjøp». Prøvekjøp betyr rett og slett at du får teste ut abonnementet deres i eksempelvis to måneder til en veldig lav pris, og hvor du i denne perioden får bruke så mye data du bare vil. På denne måten kan du fort finne ut hvor mye data du faktisk trenger i abonnementet ditt.

Hvis målet ditt er å finne ut hvor mye datatrafikk du faktisk trenger, må du ikke bli fristet til å bruke ekstra mye fordi du har ubegrenset mengde å ta av. Da får du et helt feilt bilde av hva du faktisk trenger når hverdagen er tilbake.

Både Ice og Talkmore har i skrivende stund to måneder prøveperioder til kun kr. 99,-. Hvorvidt noen av dem har noen form for bindingstid som forhindrer deg i å skifte operatør etter disse to månedene vites ikke, og bør være noe du selv sjekker ut før du tester tjenesten deres.

En annen metode, er å prøve å begrense databruken sin slik at man kan gå ned en størrelse i datamengde. En metode å oppnå dette på er å slå av automatisk oppdatering av apper når man er på et mobilnett, og kun tillate dette når man er på WiFi.

Når du vet eksakt hvor mye datatrafikk du bruker i løpet av en måned kan du gå og sjekke ut hvilken datapakke som er rimeligst på comper.no.

Comper er en nettside som lever av å fortelle forbrukere hvor de til enhver tid finner de beste tilbudene. På denne måten slipper du selv å søke rundt på nettet for å finne ut hvem som leverer hva til hvilken pris.

Du finner hele tiden billig mobilabonnement på comper.